'Breathing course Pranayama'

'Breathing course Pranayama'

In 5 classes on the way to increase your life energy

Ben je onrustig, heb je moeite om te ontspannen en voel je dat je ademhaling niet is zoals die hoort te zijn? Bij spanning kan het zijn dat je onbewust een "hoge" ademhaling creëert, wat uiteindelijk nog meer spanning geeft. Het is ook mogelijk dat je het lastig vindt om tijdens de yogabeoefening een goede ademhaling toe te passen en je door de ademhaling te laten leiden. Deze ademcursus is dan een gelegenheid om daar verandering in te brengen.

Pranayama is een eeuwenoude ademhalingsoefening. Het is Sanskriet en betekent 'vergroting van de levensenergie'. Beoefening ervan heeft als doelstelling de levensenergie (prana) in het lichaam vast te houden en te vergroten (yama).

Met deze ademcursus leer je in 5 lessen de volledige yoga-ademhaling beheersen, die je in je dagelijks leven veel voordelen kan opleveren. Je denken wordt kalm en helder. Je leert om niet meegesleept te worden door je emoties en als het ware van een afstand naar jezelf te kijken: een waarnemer te worden van de dingen die in je gebeuren. Daardoor kun je beter beslissingen nemen, evenwichtiger in het leven staan en beter met spanningen en stress omgaan.

In 5 lessen op weg naar het vergroten van jouw levensenergie. Elke les wordt afgesloten met een lekker kopje kruidenthee.

Details

Data course:  Wednesday 28 August, 4, 11, 18 and 25 September 2019
Time:  09:30 - 10:45 hrs
Location:  Yoga Sanchara
Yoga teacher:  Jeamène van Sinten
Rate:  €100,00
Clothes:  comfortable fitting clothing
(the course will take place with a minimum of 2 sign ups)

Sign up

Heb je al een Momoyoga account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de 'Ademcursus Pranayama' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de 'Ademcursus Pranayama' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je interesse, maar schikken deze data/tijden je niet? Laat het ons weten, dan bekijken we mogelijkheden voor andere dagen/tijden.

Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.

'Ademcursus Pranayama'

Inschrijven voor de
'Ademcursus Pranayama'.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Smits-Siahaya