''Dru Yoga Meditatie cursus'

'Dru Yoga Meditatie cursus'

Ontspanning, rust en stilte

Door de dag worden we overspoeld met gedachten. Deze gedachten maken dat we ons zorgen maken, boos of verdrietig worden en soms worden we moe van onszelf. Als het lukt om deze gedachten stroom te verstillen reageert het lichaam meteen doordat er minder stress hormonen worden aangemaakt en produceert het lichaam hormonen die te maken hebben met geluk en jezelf goed voelen.

Dru Yoga Meditatie cursus is een methode die meditatie toegankelijk maakt voor mensen die weinig of geen ervaring hebben en het graag willen leren. De cursus, bestaande uit 8 lessen, bevat een combinatie van Dru Yoga en Dru Meditatie waarbij het element mediteren wordt opgebouwd. 

Het in stilte zitten wordt voorbereid door een korte warming up, gevolgd door een reeks oefeningen met zachte, helende bewegingen vanuit de Dru-yoga. Deze helpen je om vastgezette energie vrij te maken en later ook beter te kunnen zitten. Daarna volgt een diepe liggende ontspanning waarna een zittende concentratie/meditatie oefening volgt. In de les is volop aandacht voor een goede zithouding, ademhalingsoefeningen en vragen. De lessen worden afgesloten met een heerlijk kopje kruidenthee. 

Sta je open voor meditatie? Meld je dan aan en leer mediteren in een kleine groep. 

Details

Data cursus:  donderdag 3, 10, 24  en 31 oktober en 7, 14, 21, 28 november 2019
Tijd:  19:00 - 20:15 uur
Locatie:  Yoga Sanchara
Yoga en Meditatie docente:  Annemieke Lambrechts
Kosten:  €128,00
Kleding:  comfortabele vrij zittende kleding
(de cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen)

Aanmelding

Heb je al een Momoyoga account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de 'Dru Yoga Meditatie cursus' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de 'Dru Yoga Meditatie cursus' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.
​​​​​​

'Dru Yoga Meditatie cursus'

Inschrijven voor de
'Dru Yoga Meditatie cursus'.
Inschrijven en aanmelden

“It's not important what a yoga pose looks like, it comes to the essence that you experience.” - Lorna Jane Siahaya