Workshop 'Hatha Yoga with sound concert'

Workshop 'Hatha Yoga with sound concert'

Experience Hatha Yoga & how a sound bath helps to relax deeper

Tijdens deze workshop ontvang je een heerlijke ontspannende Hatha Yoga les. De les staat in het teken van klanken en vibraties, rustig toewerkend naar een bijzondere eindontspanning. Nee, niet zo maar een eindontspanning, maar een uitgebreide van zeker een half uur onder het genot van prachtige en vibrerende klanken. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, een Indianen trommel en Indiaanse fluit, sansula, koshi en gong vormen samen een mooi “klankbad”. De instrumenten zijn afgestemd op een 432Hz klanktrilling die op een diep niveau in het lichaam resoneert en de lichaamscellen als het ware een massage geeft. Het klankconcert wordt begeleid door muzikant Jack Peters van 'CenterSelf klankbeleving'. Ervaar hoe een bijzonder “klankbad” helpt dieper te ontspannen en je energie vrijer en krachtiger laat stromen. De workshop is inclusief een heerlijk kopje kruidenthee.

Wegens succes wordt deze workshop herhaald! Voor data zie details.

Details

Date:  Friday 8 November 2019
Time:  19:00 - 21:00 hrs
Location:  Yoga Sanchara
Yoga teacher:  Lorna Jane
Musician: Jack Peters van 'CenterSelf klankbeleving'
Rate:  €35,00
Clothes:  comfortable fitting clothing
(the course will take place with a minimum of 4 sign ups)

Sign up

Heb je al een Momoyoga account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de workshop 'Hatha Yoga met klankconcert' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de workshop 'Hatha Yoga met klankconcert' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.

Workshop 'Hatha Yoga met klankconcert'

Inschrijven voor de workshop
'Hatha Yoga met klankconcert'.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Siahaya