Workshop 'Vinyasa Yoga XL'

'Vinyasa Yoga XL'

Fine tuning van de adem & beweging
​​​​​​​

Waarschijnlijk hoor je tijdens yogalessen de docent geregeld zeggen om op bepaalde momenten in- en uit te ademen. Maar waarom doen we dit eigenlijk? En waarom is ademhaling zo van essentieel belang tijdens yogabeoefening? 

In deze extra lange Vinyasa Yoga les gaan we dieper in op de ademhaling en met name het koppelen van de ademhaling aan de bewegingen. Tevens zullen we aandacht besteden aan verschillende manieren van ademhalen. Daarbij gaan we onderzoeken welke invloed de ademhaling heeft op de bewegingen die we uitvoeren. Tijdens deze les zullen we diverse kleine "flows" doen, dus we blijven wel in beweging! Samen gaan we veel oefenen, exerimenteren en vooral ervaren. Sarah nodigt je van harte uit voor deze uitgebreide les, om je eigen Vinyasa Yoga practice te fine tunen.

​​​​​​Details

Datum:  zondag 26 april 2020
Tijd:  09:30 - 11:30 uur
Locatie:  Yoga Sanchara
Yogadocnete:  Sarah Zygmuntowicz
Kosten:  €27,50
Kleding:  comfortabele vrij zittende kleding
(de workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen)

Aanmelding

Heb je al een Momoyoga account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de workshop 'Vinyasa Yoga XL' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de workshop 'Vinyasa Yoga XL' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.

“A mind free from all disturbance is Yoga.” - The Yoga Sutras of Patanjali