Workshop 'Yin Yang Yoga XL' (winter)

'Yin Yang Yoga XL'

Theme Winter - 'Prepare yourself for the winter'


​​​​​​​Tijdens deze les staan we stil bij het winterseizoen. De winter is in aantocht en bij uitstek het seizoen om Yin Yoga te beoefenen. Daar waar de natuur zich terugtrekt en de stilte op zoekt, zien we dit ook terug in het dagelijks leven. Dagen worden korter, kaarsjes gaan aan en dekens voor op de bank komen tevoorschijn. Wellicht merk je aan je lichaam dat het instinctief zoekt naar rust en de behoefte  heeft om in aandacht en verstilling te bewegen.

In de traditionele Chinese Geneeskunde is het winterseizoen verbonden met twee meridianen; de nier- en blaasmeridiaan. Deze lopen over de achterzijde van ons lichaam. Het gebied van de nierenergie bevindt zich in de onderrug. In deze les besteden we aandacht aan dat gebied, daarbij nemen de ook wervelkolom, de rug in zijn geheel en de binnenzijde van de bovenbenen mee. We zullen starten met een actieve maar rustige flow om het lichaam op te warmen en ruimte te maken. Om verstilling in ons lichaam op te zoeken, balans te ervaren tussen het Yin en Yang aspect op de mat en wat het betekent in ons dagelijks leven.

Op mentaal en emotioneel aspect gaan we werken aan onder meer (zelf)vertrouwen en het kunnen omgaan met de uitdagingen die 2021 voor ons in petto heeft. Vertrouwen op datgene wat komen gaat en in overgave te kunnen leven. Extra lang genieten van alles wat Yin Yang Yoga kan brengen. Doe mee en bereid jezelf voor op de winter. Je bent van harte welkom!

Details

Date:  16 May 2021
Time:  09:30 - 11:30 hrs
Location:  Yoga Sanchara
​​​​​​​Teacher:  Melissa Egelie
Rate:  € 25,00
Clothes:  comfortable free-fitting clothing 
(minimum of 4 participants needed)

Reservation

Heb je al een Eversports account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de workshop 'Yin Yang Yoga XL' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de workshop 'Yin Yang Yoga XL' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.

Workshop

Ik neem graag deel
aan deze workshop
Login/Registreren

“One succeeds in all Yogas through energetic practice. Even if one is young, old, very old, sick, or weak.” - Swami Svatmarama