Workshop 'Yin Yoga XL' (summer)

'Yin Yoga XL'

Theme 'Summer'

Tijdens deze uitgebreide Yin Yoga les, schenken we aandacht aan de Hart- en Dunne Darm-meridiaan. Deze meridianen zijn verbonden aan het element vuur en het zomerseizoen.
De Hart-meridiaan, lopend vanaf het borstbeen, via de oksel en de binnenzijde van de arm tot aan de pink, geeft ruimte aan vreugde en compassie.

De Dunne Darm-meridiaan, lopend vanaf de pink, langs de buitenzijde van de arm richting de schouders, vervolgt zigzaggend zijn weg met een vertakking tot aan het oor. Hij is verantwoordelijk voor het onderscheidingsvermogen; opnemen en loslaten.

Door diverse Yin Yoga asana's te beoefenen activeren we bovenstaande meridianen, zodat de energie (weer) vrij kan stromen en je energetisch meer in balans komt.

Details

Date:  Sunday 16 August 2020 
Time:  09:30 - 11:30 hrs
Location:  Yoga Sanchara studio
​​​​​​​Teacher:  Melissa Egelie
Costs:  € 27,50
Clothing:  comfortable free-fitting clothing
(minimum 4 participants required)

Reservation

Do you already have an Eversports account at Yoga Sanchara? Then you only need to purchase and book the workshop 'Yin Yoga XL'. Are you new to Yoga Sanchara? Register first, purchase the workshop 'Yin Yoga XL' in your account and then book the lesson. We look forward to welcoming you!

Do you have questions? Then contact us and feel free to ask.

Trial Class

Are you interested?
You're more than welcome!
Login/Register

“Put your heart, mind, and soul into even your smallest acts. This is the secret of success.” - Swami Svatmarama