Workshop 'Yin Yoga XL'

Workshop 'Yin Yoga XL'

Enjoy extra long of a Yin Yoga class with 'Fall' as theme

Het seizoen herfst is verbonden aan de Long- en Dikke darmmeridiaan. Kenmerkend van de herfst is dat de dagen korter worden, het buiten kouder wordt en mensen zich meer terugtrekken. Dat is ook te merken in de natuur: bladeren vallen van de bomen, de tijd van loslaten en opruimen is gekomen.

Tijdens deze workshop zullen we stil staan bij het thema loslaten, met aandacht voor zowel fysiek, alsook het geestelijke aspect. Wat kun en wil jij loslaten, spierspanning of juist emoties of gedachten die niet meer functioneel zijn? Loslaten zorgt ervoor dat er ruimte komt in je lichaam en hoofd, maar ook voor nieuwe energie en nieuwe ideeën. We zullen langer dan bij een reguliere les in een houding blijven, zodat je nog beter de positieve effecten kunt ervaren van Yin Yoga. Daarnaast besteden we aandacht aan meditatie en ademhalingsoefeningen. Extra lang genieten dus van alles wat Yin Yoga kan brengen. We sluiten de les af met een lekker kopje thee.

Details

Date:  Sunday 27 October 2019
Time:  09:30 - 11:30 hrs
Yoga teacher:  Melissa Egelie
Rate:  € 25,00
Clothes:  comfortable fitting clothing
(the course will take place with a minimum of 2 sign ups)

Sign up

Heb je al een Momoyoga account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de workshop 'Yin Yoga XL' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst in, schaf de workshop 'Yin Yoga XL' in je account aan en reserveer vervolgens de les. We zien ernaar uit jou te mogen verwelkomen!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.

Workshop 'Yin Yoga XL'

Inschrijven voor de workshop
'Yin Yoga XL'.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Smits-Siahaya