Yoga Retreat Yoga Sanchara

De meest bijzondere 'special' op de agenda is onze allereerste Yoga Retreat

Een week lang tijd voor jezelf. Laat die gedachte even bezinken... Weg van de dagelijkse drukte, verwijderd van alle rollen die je in je dagelijkse routine op je neemt om anderen te dienen. Trek je volledig terug en gun jezelf de gelegenheid even niemand te hoeven zijn. Aandacht voor jezelf, rust en ruimte voor je lichaam en geest. Dompel jezelf onder in Pranayama en diverse Hatha Yoga lessen. Volledig verzorgd op één van de mooiste plekken in een luxe resort gelegen aan de Adriatische kust in Italië. Geniet niet alleen van vegetarische en/of veganistische maaltijden, maar neem ook een duik in het (verwarmde) buitenzwembad, ontspan in de sauna, het stoombad of bubbelbad. Ben je liever actief? Train dan in de gym, maak een heerlijke wandeling, trek je terug met een boek of doe gewoon helemaal niets. Er zijn genoeg plekjes om je lekker terug of er juist op uit te trekken. Er kan van alles, maar niets hoeft. Alle Pranayma en Hatha Yoga lessen worden verzorgd door Lorna Jane, die tevens jouw gehele verblijf begeleidt.

In het nieuwe jaar volgt meer gedetailleerde informatie, zoals het programma en de locatie die we graag nog even als verassing houding. Heb je interesse, stuur dan alvast een mailtje om jouw plekje te reserveren. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar (6 luxe 2-persoonskamers met kingsize bedden, waarvan 2 met gescheiden bedden, elk met een en-suite badkamer). Noteer de datum van deze Yoga Retreat alvast in je agenda:
 
Yoga Sanchara Yoga Retreat - Italië
Zaterdag 25 september t/m zaterdag 2 oktober 2021
Host & yogadocente: Lorna Jane
 
 

“One succeeds in all Yogas through energetic practice. Even if one is young, old, very old, sick, or weak.” - Swami Svatmarama