Yoga Retreat Yoga Sanchara

Een week lang weg van de dagelijkse drukte. Verwijderd van alle rollen die je in je dagelijkse routine op je neemt om anderen te dienen. Trek je volledig terug. Gun jezelf de gelegenheid even niemand te hoeven zijn. Creëer rust en ruimte voor je lichaam en geest. Yoga Sanchara organiseert deze reis volledig verzorgd op één van de mooiste plekken in een luxe resort gelegen aan de Adriatische kust in Italië. Met dagelijks variërende Hatha Yoga, Hatha Flow Yoga, Gentle Hatha Yoga en Pranayama lessen verzorgd door Lorna Jane, die tevens jouw gehele verblijf begeleidt.

Geniet van vegetarische en/of veganistische maaltijden, neem een duik in het (verwarmde) buitenzwembad, ontspan in de sauna, het stoombad of bubbelbad. Ben je liever actief? Train dan in de gym, maak een heerlijke wandeling, trek je terug met een boek of doe gewoon helemaal niets. Er zijn genoeg plekjes om je lekker terug te trekken of er juist op uit te gaan. 

Details

Datum:  25 september t/m 2 oktober 2021
Locatie:  Civitanova Alta, Italië
Verblijf:  Landgoed Oliveto, Villa Olivo
Niveau:  Alle niveaus
Host & yogadocente:  Lorna Jane
(maximaal 12 deelnemers)​​​​​​​
​​​​​
​​​​​​​Bekijk de volledige brochure Yoga Retreat Yoga Sanchara ​​​​​​​of scan ​​​​​​​​​​​​​​de QR code:
​​​​​​​
​​​​​​​

 

​​​​​​​Aanmelding

Reserveringen kunnen als volgt worden gemaakt: Heb je al een Eversports account bij Yoga Sanchara? Dan hoef je alleen de 'Aanbetaling Yoga Retreat' aan te schaffen en te reserveren. Ben je nieuw bij Yoga Sanchara? Schrijf je dan eerst kosteloos in, schaf de 'Aanbetaling Yoga Retreat' in je account aan en reserveer vervolgens de les. De reserevering is definitief nadat de aanbetaling is ontvangen. Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ontvangen!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Namasté,
Lorna Jane

“Put your heart, mind, and soul into even your smallest acts. This is the secret of success.” - Swami Svatmarama