Anja Geerts

Ik ben Anja Geerts (37), moeder van drie kinderen, coach en gecertificeerd kinderyoga docente. Als gevoelig meisje fladderde ik rond in de grote magische wereld, onder de indruk van de impact van prikkels op zoek naar balans. Toen ik 17 jaar was ben ik een proefles yoga gaan doen op aanraden van de fysiotherapeut. Dit zou goed zijn tegen de spanning in mijn lijf en mijn rugklachten. Ik kwam enorm tot rust. Tijdens de yogalessen leerde ik om mij te ontspannen en mijn spieren soepel te houden. Sindsdien heeft yoga op de een of andere manier altijd een plekje in mijn leven gehad.

Tijdens mijn werk als pedagogisch begeleider zocht ik een manier om een kind echt contact te laten maken met zijn/haar innerlijke stem. Zo kwam ik op het idee om kinderyoga in te zetten tijdens de coaching sessies. Hiervoor volgde ik een Holistische Kinderyoga docentenopleiding en de Holistische Kinderyoga therapie opleiding bij Arterre Holistisch Opleiding & Kindercentrum.

De thematische kinderyoga lessen bevatten individuele en gezamenlijke oefeningen, afgeleid van de Hatha Yoga. Ze werken spierversterkend en zorgen voor souplesse. Ik leer kinderen te luisteren naar hun eigen innerlijke magie, zodat ze zelf ontdekken wat ze nodig hebben om weer in balans te komen. Ik kijk er naar uit om vanaf medio februari 2018 de Holistische Kinderyoga lessen te verzorgen bij Yoga Sanchara. Kom jij ook? Je bent van harte welkom!

“If we could all see the world in the eyes of a child, we would see the magic in everything.” - Chee vai tang

Namasté,
Anja


 

Proefles kinderen

Wil jij ook een Holistische Kinderyoga les
proberen? Meld je dan aan voor proefles.
Aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Siahaya