Anneke Zeegers

Ik ben Anneke Zeegers, 30 jaar en kom uit Uden. Sinds mijn 19e ben ik vier keer voor lange periodes naar India gereisd. Ik ben gefascineerd geraakt door de cultuur en de schoonheid  van India. De bijzondere spirituele energie, de eeuwenouden wijsheden en (yoga) filosofie, maar vooral het ‘’kleine geluk" in het dagelijks leven van de mensen daar.

Sinds 2011 beoefen ik voor mezelf yoga en begin 2015 heb ik bij de Yoga Alliance International mijn docente certificaat behaald. Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. De mogelijkheid om door middel van bepaalde houdingen, oefeningen en meditatie dicht bij jezelf, je "Atman’’ (ziel), te komen is voor mij erg waardevol in het leven geworden. Wat overigens niet inhoudt om continu in de lotushouding op je ‘’yogamat’’ te zweven, maar juist in ons dagelijks drukke leven dicht bij jezelf te blijven en je energie goed te verdelen. Een citaat wat mij inspireert is:

''De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar waarnemen met andere ogen.'' - Marcel Proust

Sinds oktober 2016 heb ik lesgegeven bij Yoga Sanchara. Eerst op vrijdagochtend en later ook zo nu en dan op woensdagavond. Met een tussenpose voor een Hatha Yoga vervolgopleiding in India, ben ik in maart teruggekomen om de lessen voort te zetten. Maar nu is er onverwachts iets bijzonders op mijn pad gekomen...

Inmiddels ben ik in Spanje om voor een Nederlandse organisatie van psychologen te werken. In elk geval voor 6 weken, maar wellicht voor een langere periode. Hier zal ik mensen met een burnout begeleiden en yogalessen verzorgen: een mooie combinatie van mijn twee beroepen. Om deze reden heb ik op woensdag 12 april mijn laatste les gegeven bij Yoga Sanchara. Ik heb er met veel plezier les gegeven en mooie ervaringen op mogen doen. Ik wil eenieder heel hartelijk danken voor het vertrouwen in mij.

Voor bovenstaande ben ik erg dankbaar. Ik wens iedereen veel geluk en "zen" toe. En wie weet kruisen onze paden nog eens!

Namasté,
Anneke

Proefles volwassenen

Heb je interesse?
Meld je gerust aan voor een proefles.
Aanmelden

Docenten

Lorna Jane   /   Anne Engel   /   Anneke Zeegers   /   Anja Geerts

“It's not important what a yoga pose looks like, it comes to the essence that you experience.” - Lorna Jane Siahaya