Anneke Zeegers

Ik ben Anneke Zeegers en kom uit Uden. Sinds mijn 19e ben ik vijf keer naar India gereisd. Ik ben gefascineerd geraakt door de cultuur en de schoonheid  van India. De bijzondere spirituele energie, de eeuwenouden wijsheden en (yoga) filosofie, maar vooral het ‘’kleine geluk" in het dagelijks leven van de mensen daar.

Sinds 2011 beoefen ik voor mezelf yoga en in 2015 heb ik bij de Yoga Alliance International mijn docente certificaat behaald, met een vervolgopleiding in 2017. Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. De mogelijkheid om door middel van bepaalde houdingen, oefeningen en meditatie dicht bij jezelf, je "Atman’’ (ziel), te komen is voor mij erg waardevol in het leven geworden. Wat overigens niet inhoudt om continu in de lotushouding op je ‘’yogamat’’ te zweven, maar juist in ons dagelijks drukke leven dicht bij jezelf te blijven en je energie goed te verdelen. Een citaat wat mij inspireert is:

''De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar waarnemen met andere ogen.'' - Marcel Proust

Van oktober 2016 tot april 2017 heb ik wekelijks met veel plezier bij Yoga Sanchara Hatha lessen gegeven. Aansluitend heb ik een jaar in Spanje gewoond om daar voor een Nederlandse organisatie dagelijks yogalessen te verzorgen. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd! Sinds eind maart 2018 ben ik vol met frisse energie terug naar Nederland gekomen om aan de slag te gaan met Yog-A-nneke. Maar ook om yogalessen bij Yoga Sanchara te mogen verzorgen.

In januari 2019 ben ik bevallen van een jongetje, ons eerste kindje. Ik voel me ontzettend gezegend moeder te mogen zijn. Vanwege het moederschap in combinatie met mijn andere baan geef ik momenteel op incidentele basis les bij Yoga Sanchara. Ik ontvang je dan graag in mijn verfrissende en ontspannende Hatha Yoga lessen.

Namasté,
Anneke

Proefles

Heb je interesse? Schrijf je dan in
en meld je aan voor een proefles.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Smits-Siahaya