Annemieke Lambrechts

Ik ben Annemieke Lambrechts, geboren en getogen in Uden en 66 jaar. Al jaren ben ik Dru Yoga docente en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. In de afgelopen 20 jaar heb ik aan veel mensen les gegeven zowel kinderen tot 12 jaar als tieners en volwassenen. Recent heb ik tevens de Dru Meditatie docentenopleiding afgerond. Dru Meditatie is een methode die ontwikkeld is om meditatie toegankelijk te maken, dus ook voor diegenen die daar weinig of geen ervaring mee hebben.

In het verleden heb ik een Reiki school en een praktijk voor natuurgeneeskunde gerund, waarbij ik veel cursussen, workshops en lezingen heb gegeven over astrologie, Reiki, gezondheid, voetmassage en yoga. Op dit moment ben ik nog werkzaam als Dru Yoga docente aan de Volksuniversiteit in Oss en daarnaast heb ik een pedicure praktijk. En nu zal ik een 'Dru Yoga Meditatie cursus', een combinatie van Dru Yoga en Dru Meditatie, verzorgen bij Yoga Sanchara. Ik verheug me erop deze prachtige methode met jou te delen. Wees welkom!

Namasté
Annemieke

Proefles

Heb je interesse? Schrijf je dan in
en meld je aan voor een proefles.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Siahaya