Dirk Delisse

Mijn naam is Dirk en ik ben een echte wereldreiziger. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in meditatie, en later ook in yoga. Ik bezoek graag yoga & meditatiecentra over de hele wereld en heb in 2019 een gecertificeerde 100-uurs meditatie lerarenopleiding in de Indiase Himalaya gevolgd. In 2020 heb ik ook mijn 200-uurs Sivananda Hatha Yoga lerarenopleiding in India succesvol afgerond. Ik geloof dat het volgen van de 5 principes van een yogi levensstijl, waarbij juiste beoefening, ademhaling, ontspanning, voeding, positief denken en meditatie centraal staan, een positieve bijdrage geeft aan een gezonde levensstijl.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg, waarvoor ik een bachelor- en post-bacheloropleiding in de sociale geestelijke gezondheidszorg heb gevolgd. Mijn jarenlange ervaring met (geestelijke) gezondheidszorg gericht op herstel, rehabilitatie & leefstijl in combinatie met mijn kennis en ervaring over meditatie en yoga voelt als een verrijking om dagelijks op mijn werk in te zetten. 

Naast mijn werk wil ik (delen van) de yogi leefstijl graag meegeven aan anderen. Daartoe heb ik Meditation to Yoga opgericht. Hiermee hoop ik mensen te helpen dichter bij hun lichaam en potentieel te komen zodat ze een gezond en bewust leven leiden vanuit verbinding, acceptatie en vrijheid. 

Op vrijdagavond zal ik de nieuwe Sivananda Yoga lessen bij Yoga Sanchara gaan verzorgen. Ik hoop mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen bij Yoga Sanchara!

Namasté,
​​​​​​​Dirk

Trial Class

Are you interested?
You're more than welcome!
Login/Register

“One succeeds in all Yogas through energetic practice. Even if one is young, old, very old, sick, or weak.” - Swami Svatmarama