Gastdocenten

Anneke Zeegers

Ik ben Anneke Zeegers en kom uit Uden. Sinds mijn 19e ben ik vijf keer naar India gereisd. Ik ben gefascineerd geraakt door de cultuur en de schoonheid  van India. De bijzondere spirituele energie, de eeuwenouden wijsheden en (yoga) filosofie, maar vooral het ‘’kleine geluk" in het dagelijks leven van de mensen daar.
Sinds 2011 beoefen ik voor mezelf yoga en in 2015 heb ik bij de Yoga Alliance International mijn docente certificaat behaald, met een vervolgopleiding in 2017. Aansluitend heb ik een jaar in Spanje gewoond om daar voor een Nederlandse organisatie dagelijks yogalessen te verzorgen, waar ik veel heb geleerd. Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. De mogelijkheid om door middel van bepaalde houdingen, oefeningen en meditatie dicht bij jezelf, je "Atman’’ (ziel), te komen is voor mij erg waardevol in het leven geworden. Wat overigens niet inhoudt om continu in de lotushouding op je ‘’yogamat’’ te zweven, maar juist in ons dagelijks drukke leven dicht bij jezelf te blijven en je energie goed te verdelen. Een citaat wat mij inspireert is:

''De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar waarnemen met andere ogen.'' - Marcel Proust

Naast mijn baan in de zorg en Yog-A-nneke, geniet ik van het moederschap van mijn zoontje. Sinds oktober 2016 geef ik op invalbasis met veel plezier Hatha Yoga lessen bij Yoga Sanchara. En op vrijdag 12 juni 2020, 19:00 - 20:15 uur zal ik een nieuwe Asthanga Yoga les bij Yoga Sanchara introduceren, met het oog op maandelijks terugkerende lessen. Ik verwelkom je dan graag in mijn verfrissende en ontspannende yogalessen.

Namasté,
Anneke

Sarah Zygmuntowicz

Mijn naam is Sarah Zygmuntowicz, woonachtig in Zeist. Dat klopt, het is niet in de buurt. Ik ben zeer geregeld in de buurt, omdat mijn vriend in Uden woont. Dat maakt mijn bezoekjes aan hem uitstekend te combineren met yogalessen geven bij Yoga Sanchara.

De Vinyasa Teacher Training (200+) heb ik afgerond bij Yoga Moves te Utrecht. Ik geef nu vooral les in omgeving Utrecht. Vinyasa Yoga heeft altijd mijn voorkeur gehad, omdat ik van jongs af aan veel heb gedanst. In Vinyasa yoga is er een continue flow aan bewegingen, vaak ook op muziek, waardoor het voor mij als dansen voelt. Maar dan nu met inwaartse aandacht, ademhaling en meditatie.
Daarnaast werk ik als sociotherapeut in een GGZ instelling voor verslaving en psychiatrie. In mijn werk ligt de aandacht op dat de mensen meer bij zichzelf komen. Eigenlijk vergelijkbaar met wat yoga doet.

Bij Yoga Sanchara zal ik Vinyasa Yoga workshops en op basis van invallen lessen verzorgen .
Hopelijk mag ik jou verwelkomen in mijn lessen!

Namasté,
Sarah

Jeamène van Sinten

Mijn naam is Jeamène en ik kom uit Uden. In mijn leven heb ik veel bijzondere dingen mogen ervaren. Ik heb geleerd het leven te nemen zoals het komt en geloof dat alles gebeurt met een reden. Daardoor sta ik positief in het leven. Mijn dagelijkse beoefening van yoga versterkt dit en zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Yoga heeft mijn interesse lang geleden al gewekt en is voor mij een soort leidraad. Daarnaast lees ik graag dagelijks uit de Bhagavad Gita.

In 1997 ben ik gestart met de 3-jarige docentenopleiding voor Dru Yoga in Engeland, welke ik succesvol heb afgerond. In 2016 heb ik ook de Holistische Kinderyoga en de Therapeutische Kinderyoga docentenopleidingen gevolgd bij Arterre in Nijmegen.

Bij Yoga Sanchara zal ik Dru Yoga workshops verzorgen en verder op invalbasis lesgeven. Ik ontvang jou dan graag in mijn rustgevende en ontstressende lessen!
​​​​​​​
Namasté,
Jeamène

Trial Class

Are you interested?
You're more than welcome!
Login/Register

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Smits-Siahaya