Jeamène van Sinten

Jeamène van Sinten

Mijn naam is Jeamène en ik kom uit Uden. In mijn leven heb ik veel bijzondere dingen mogen ervaren. Fijne en positieve, maar ook niet altijd makkelijke situaties hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb geleerd het leven te nemen zoals het komt en geloof dat alles gebeurt met een reden. Daardoor sta ik positief in het leven. Mijn dagelijkse beoefening van yoga versterkt dit en zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Yoga heeft mijn interesse lang geleden al gewekt en is voor mij een soort leidraad.

In 1997 ben ik gestart met de 3-jarige docentenopleiding voor Dru Yoga. Daarvoor reisde ik drie jaar lang voor verschillende perioden op en neer naar Engeland. In 2000 heb ik deze opleiding dan ook positief afgerond en mijn diploma behaald.

Daarna heb ik, naast mijn toenmalige baan als administratief medewerkster, een aantal jaar lesgegeven aan diverse groepen. Tevens heb ik me verdiept in zowel meditatie als de Bhagavad Gita, waar ik dagelijks graag een stukje uit lees. In 2016 besloot ik iets nieuws te proberen en heb ik de Holistische Kinderyoga docentenopleiding gevolgd bij Arterre in Nijmegen. Deze heb ik aangevuld met de Therapeutische Kinderyoga. Met Holistische Kinderyoga hoop ik te bereiken dat kinderen goede vrienden blijven met zichzelf, zelfvertrouwen ontwikkelen, leren omgaan met stress in deze wereld vol met prikkels en vooral veel plezier maken!

Na een periode van bezinning en tijd voor mezelf vind ik het een leuke uitdaging om bij Yoga Sanchara aan de slag te mogen gaan met het verzorgen van Dru Yoga lessen. En wie weet in de toekomst ook de Holistische Kinderyoga lessen. Hopelijk mag ik jou verwelkomen in mijn lessen!

Namasté,
Jeamène
 

Trial class adults

Are you interested?
Feel free to sign up for a trial class.
Sign up

“Put your heart, mind, and soul into even your smallest acts. This is the secret of success.” - Swami Svatmarama