Jeamène van Sinten

Mijn naam is Jeamène en ik kom uit Uden. In mijn leven heb ik veel bijzondere dingen mogen ervaren. Fijne en positieve, maar ook niet altijd makkelijke situaties hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb geleerd het leven te nemen zoals het komt en geloof dat alles gebeurt met een reden. Daardoor sta ik positief in het leven. Mijn dagelijkse beoefening van yoga versterkt dit en zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Yoga heeft mijn interesse lang geleden al gewekt en is voor mij een soort leidraad.

In 1997 ben ik gestart met de 3-jarige docentenopleiding voor Dru Yoga. Daarvoor reisde ik drie jaar lang voor verschillende perioden op en neer naar Engeland. In 2000 heb ik deze opleiding dan ook positief afgerond en mijn diploma behaald.

Daarna heb ik, naast mijn toenmalige baan als administratief medewerkster, een aantal jaar lesgegeven aan diverse groepen. Tevens heb ik me verdiept in zowel meditatie als de Bhagavad Gita, waar ik dagelijks graag een stukje uit lees. In 2016 besloot ik iets nieuws te proberen en heb ik de Holistische Kinderyoga docentenopleiding gevolgd bij Arterre in Nijmegen. Deze heb ik aangevuld met de Therapeutische Kinderyoga. Daarmee hoop ik te bereiken dat kinderen zelfvertrouwen ontwikkelen, leren omgaan met stress in deze wereld vol met prikkels en vooral veel plezier maken!

Na een periode van bezinning en tijd voor mezelf geef ik nu al een aantal maanden les bij Yoga Sanchara. Ik vind het iedere keer weer een feestje om een Dru Yoga les te mogen verzorgen. Hopelijk mag ik jou verwelkomen in mijn rustgevende lessen!
​​​​​​​
Namasté,
Jeamène
 

Proefles

Heb je interesse? Schrijf je dan in
en meld je aan voor een proefles.
Inschrijven en aanmelden

“A mind free from all disturbance is Yoga.” - The Yoga Sutras of Patanjali