Marion Derks

Mijn  naam is Marion Derks. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik met yoga in aanraking gekomen. Het was al snel duidelijk dat dit bij mij paste en sindsdien ben ik ook op de mat gebleven. Yoga is voor mij de weg om in mijn lichaam te komen, de reis van hoofd naar hart. De weg naar binnen en in contact met mezelf. Het geeft me ontspanning, kracht en ruimte in mijn lichaam, maakt me bewust en geeft me inzicht in wie ik ben.
 
Door de jaren heen is yoga een stabiele factor gebleken, van intensief naar zacht. Het laat me mijn grens op zoeken, waarnemen en voelen. Yoga betekent voor mij een mooie wisselwerking tussen het dagelijkse leven en de oefeningen op de mat. Hoe je jezelf voelt op dit moment, wat zich reflecteert op de mat en wat je meeneemt in je dagelijkse leven.

Steeds meer groeide het verlangen om me verder te verdiepen in de yoga. Dat heeft er toe geleid dat ik nu de 4-jarige Hatha Yoga docentenopleiding volg bij Samsara in Schiedam. Ik vind het erg fijn om nog meer te kunnen verkennen, herkennen en erkennen van mezelf, in en met mijn lichaam tijdens deze yoga opleiding. Om steeds weer terug te komen bij mezelf, in mijn lichaam, naar de stilte, van mijn hoofd naar mijn hart.

Vanuit mijn hart wil ik bovenstaande delen. En met een zachte, aandachtige vorm, met ruimte voor speelsheid, kom ik daarom graag Hatha yogalessen verzorgen bij Yoga Sanchara. Hopelijk mag ik jou verwelkomen!

Namasté,
Marion

Proefles volwassenen

Heb je interesse?
Meld je gerust aan voor een proefles.
Aanmelden

“It's not important what a yoga pose looks like, it comes to the essence that you experience.” - Lorna Jane Siahaya