Reviews

Een hele fijne yoga studio met veel persoonlijke aandacht! Heel flexibel en meedenkend op allerlei fronten. De lessen zijn gevarieerd en passend gemaakt voor ieder niveau. Echt ontspannend, gezond voor lichaam en geest. Echt een aanrader!
Marielle Griffioen
Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met yoga. Als tip van een goede vriend ben ik terecht gekomen bij Lorna met als doel meer rust te vinden in mijn hoofd. Nu ben ik nog steeds actief bij Lorna en de yoga lessen bevallen erg goed in combinatie met de intieme mooie ruimte. Sinds ik yoga doe merk ik meer rust en durf ik de tijd te nemen om te ontspannen.
Wieke
Inmiddels heb ik zo'n 8 yoga lessen van Lorna erop zitten. Ik ben blij dat ik deze yogastudio ontdekt heb. Tijdens de les heerst er een fijne rust. Lorna is een lieve vrouw en geeft op een erg prettige manier les, er is veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Veel tijd wordt er besteed aan het goed en op een juiste manier aanleren van de yogahoudingen.
Dirk
Ik dacht altijd dat yoga niets voor mij zou zijn, maar de yogalessen van Lorna Jane zou ik bijna een cadeautje willen noemen. Even een moment voor jezelf. Lorna Jane houdt rekening met beperkingen en corrigeert voor een goede en ontspannen houding. Fijne kleine yogastudio, rustige achtergrondmuziek, thee na afloop ... echt genieten!
Loes
Ik volg nu 16 maanden yoga lessen bij Lorna Jane. Ze is flexibel in haar lestijden wat voor mij met mijn onregelmatige werktijden fijn is. Haar yoga studio is max 6 personen en ze is rustig, helpt en stimuleert me. Bedankt daarvoor.
Ellie Dekkinga

Share your opinion

Yoga Sanchara is curious about your experience and is open to inspiring ideas and suggestions, also for online classes on our YouTube channel. Feel free to share that with us.“It's not important what a yoga pose looks like, it comes to the essence that you experience.” - Lorna Jane Smits-Siahaya