Agenda

Het schooljaar is alweer bijna om en kinderen mogen weer lekker veel plezier maken. Geen vol programma, geen prestatiedruk, gewoon lekker kind zijn. Aan het eind van de zomervakantie kunnen kinderen (on)bewust al mentaal bezig zijn met het schooljaar dat gaat komen. Er is een manier om het ontspannen gevoel wat ze in de zomervakantie ervaren vast te houden, zodat ze gedurende het nieuwe schooljaar een goede concentratie behouden. Heb of ken jij kinderen die behoefte hebben aan innerlijke rust, maar moeizaam balans weten te krijgen door de alledaagse prikkels? Of het simpelweg gewoon leuk vinden om yoga op een speelse wijze te doen? Laat ze ervaren wat Holistische Kinderyoga voor hen kan betekenen.

Yoga Sanchara gaat na de zomervakantie proeflessen aanbieden. Na de proeflessen wordt gekeken of er voldoende animo is om wekelijks reguliere lessen te laten plaatsvinden. Er zijn gratis proeflessen op:

Dinsdag 25 september 2018
- 16:15 - 17:15 uur (5 t/m 8 jaar)
- 17:45 - 18:45 uur (9 t/m 12 jaar)

Dinsdag 2 oktober 2018
- 16:15 - 17:15 uur (5 t/m 8 jaar)
- 17:45 - 18:45 uur (9 t/m 12 jaar)

Aanmelden kan via Sjors Sportief. Wacht je liever tot het boekje uit is? De boekjes worden op woensdag 5 september 2018 in de klassen op school uitgedeeld.

N.B. De leeftijdsgrenzen zijn richtlijnen. Afhankelijk van de ontwikkelingsfase ​​​wordt gezamenlijk gekeken naar welke groep het meest geschikt is voor jouw kind.

Proefles volwassenen

Heb je interesse?
Meld je gerust aan voor een proefles.
Aanmelden

Proefles kinderen

Wil jij ook een Holistische Kinderyoga les
proberen? Meld je dan aan voor proefles.
Aanmelden

“A mind free from all disturbance is Yoga.” - The Yoga Sutras of Patanjali