Reviews

Inmiddels heb ik zo'n 8 yoga lessen van Lorna erop zitten. Ik ben blij dat ik deze yogastudio ontdekt heb. Tijdens de les heerst er een fijne rust. Lorna is een lieve vrouw en geeft op een erg prettige manier les, er is veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Veel tijd wordt er besteed aan het goed en op een juiste manier aanleren van de yogahoudingen.
Dirk
Ik dacht altijd dat yoga niets voor mij zou zijn, maar de yogalessen van Lorna Jane zou ik bijna een cadeautje willen noemen. Even een moment voor jezelf. Lorna Jane houdt rekening met beperkingen en corrigeert voor een goede en ontspannen houding. Fijne kleine yogastudio, rustige achtergrondmuziek, thee na afloop ... echt genieten!
Loes
Ik volg nu 16 maanden yoga lessen bij Lorna Jane. Ze is flexibel in haar lestijden wat voor mij met mijn onregelmatige werktijden fijn is. Haar yoga studio is max 6 personen en ze is rustig, helpt en stimuleert me. Bedankt daarvoor.
Ellie Dekkinga
De lessen van Lorna zijn een combinatie van dynamische oefeningen en rustpunten. Zij zorgt voor afwisseling en uitdaging in de lessen. Zij heeft voor iedereen aandacht, pusht niet maar laat je op je eigen grenzen letten. De ontspanning vooraf en nadien is prettig net als het afsluitende theemoment.
Claudia de Fouw
Lorna is een hele fijne en professionele yoga docente, met een rustige en ontspannen lesstijl. De lessen zijn erg prettig en het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken. Na de les voel ik mij altijd rustig, ontspannen en energiek. Ze ondersteunt goed bij de verschillende poses en voelt goed aan wanneer ik hulp nodig heb of wanneer juist niet.
Heather Morrison

Deel je mening

Yoga Sanchara streeft ernaar haar cursisten zoveel mogelijk tevreden te stellen en staat open voor inspirerende ideeën en suggesties. Ben je tevreden met ons of niet? Deel je persoonlijke mening over ons...“One succeeds in all Yogas through energetic practice. Even if one is young, old, very old, sick, or weak.” - Swami Svatmarama