Over ons

Yoga is Sanskriet en betekent eenwording; vereniging van de individuele ziel met God. In de praktijk betekent yoga voor velen echter werken aan het zelfbewustzijn door het doen van fysieke en mentale oefeningen. Het gaat hier om het verbinden van lichaam en geest en daarin één te worden, één te zijn. Sanchara is Sanskriet voor reis of levensweg. Yoga Sanchara samengevoegd kan dan geïnterpreteerd worden als: ‘De verbindende reis of levensweg.’
 
In mijn yogastudio heerst een intieme huiselijke sfeer. Samen met andere yogadocenten heb ik hier jarenlang lesgegeven aan cursisten in kleine groepen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit is waar Yoga Sanchara voor staat. Het runnen van de studio en lesgeven heb ik met veel liefde en plezier gedaan. Door de COVID-19 omstandigheden ben ik tot het besluit gekomen om de deuren van de yogastudio te sluiten voor cursisten. Yoga is echter nog altijd mijn passie. Ik vind het ook fijn mijn kennis en ervaringen te kunnen delen. Daartoe heb ik mijn YouTube kanaal opgezet. Vanaf heden zal ik mij voorlopig richten op online lessen, welke je gratis kunt volgen.
 
Heb je interesse in privéles, om een les of workshop in eigen groep te volgen, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of teamuitje? Of wil je een Kinderyoga feestje geven? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Namasté,
Lorna Jane
 

“A mind free from all disturbance is Yoga.” - The Yoga Sutras of Patanjali