Over ons

Yoga is Sanskriet en betekent eenwording; vereniging van de individuele ziel met God. In de praktijk betekent yoga voor velen echter werken aan het zelfbewustzijn door het doen van fysieke en mentale oefeningen. Het gaat hier om het verbinden van lichaam en geest en daarin één te worden, één te zijn. Sanchara is Sanskriet voor reis of levensweg. Yoga Sanchara samengevoegd kan dan geïnterpreteerd worden als: ‘De verbindende reis of levensweg.’

Bij Yoga Sanchara heerst een intieme huiselijke sfeer en kun je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Wij geven de voorkeur aan kleine groepen met maximaal 8 cursisten. Dit stelt docenten in staat elke cursist persoonlijke aandacht te geven en eventuele “hands-on adjustments” (correcties) uit te voeren.

Beoefening van yoga houdingen (asanas) helpt je om zowel lichaam als geest beter te ontspannen. Het geeft je meer energie en vermindert lichamelijke klachten zoals hoofd-, nek- of rugpijn. Daarnaast draagt het bij aan flexibiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen.

Als cursist krijg je de ruimte om op eigen niveau te trainen en kun je, onafhankelijk van jouw ervaringsniveau, altijd instromen. Ook is er ruimte voor modificaties, waardoor het zelfs met bijzonderheden, zoals lichamelijke klachten, mogelijk is om deel te nemen. Yoga Sanchara werkt met een online reserveringssysteem waarmee je lessen kan reserveren wanneer het jou schikt.

Je kunt bij ons terecht voor:

Ook voor workshops op aanvraag (particulieren/bedrijven) en Holistische Kinderyoga voor kinderfeestjes ben je bij Yoga Sanchara van harte welkom.

Bekijk onze lestijden & tarieven of contacteer ons voor meer informatie.

Proefles

Heb je interesse?
Je bent van harte welkom!
Login/Registreren

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Smits-Siahaya