Dru Yoga

Wat is Dru Yoga?

Het begrip Dru heeft een relatie met de Poolster. De Poolster zelf beweegt niet. Het is een punt van stilte in het universum waar alles om heen draait. Tijdens het beoefenen van Dru Yoga gaat het om het ontdekken van dat stille punt in jezelf waarin het lichaam, het denken en de ziel in evenwicht zijn. Er is geen innerlijke strijd; je bent in vrede met jezelf.

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in de Hatha Yoga en bevat naast klassieke yogahoudingen (asanas) en ademhalingstechnieken (pranayama) ook handgebaren (mudra's), positieve affirmaties en heldere visualisaties. Het is een vloeiende vorm van Yoga met verschillende reeksen houdingen, zoals de aardegroet, de maangroet en de zetel van mededogen.

Wat vooral uniek is in Dru Yoga zijn de EBR's (Energy Block Releases): oefeningen die er op gericht zijn energie-blokkades op te heffen, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen en je lekker in je vel gaat zitten. Dru Yoga, ook wel de Yoga van het hart genoemd, draagt ertoe bij om harmonie te scheppen in alle aspecten van je wezen: het fysieke, energetische, emotionele, mentale en spirituele. Het helpt je om te leven vanuit je hart.

Iedereen is van harte welkom: ervaren, onervaren, jong, oud, mannen en vrouwen. Yoga Sanchara kijkt ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Bekijk onze lestijden & tarieven.

 

Proefles

Heb je interesse? Schrijf je dan in
en meld je aan voor een proefles.
Inschrijven en aanmelden

“Performance-oriented yoga is no yoga, it comes to your personal development and not to the judgments of others about you.” - Lorna Jane Siahaya